Wie ben ik?

JOHAN NIEUWENHOUT, uw gastheer.

Ik ben freelance schipper/stuurman en gastheer op zeilschepen,  met name op bruine vloot schepen.

Ik organiseer, op aanvraag, zeilvakanties, uw familie weekend, bedrijfsevents, overnachting en B&B. Ook voor groep accommodatie in Zeeland en ook week- midweek- weekend- en dag zeiltochten.

Maar ook voor uw bruiloft, familiedag, bedrijfsevenement, B&B vraag, bent u bij mij aan het goede adres.

Johan Nieuwenhout uw adviseur

Ik heb meer dan 30 jaar voor mijn plezier en 15 jaar met veel plezier beroepsmatig op een bruine vloot schip in de functie van schipper/eigenaar gevaren. Ik heb in deze tijd ook veel met de Zeeuwse collega’s meegevaren.

Om mijn gasten te laten genieten van het mooie Zeeland ben ik onder andere gastheer en gids van het Nationaal park Oosterschelde en stadsgids voor Zierikzee.

Ik ben 15 jaar eigenaar geweest van Marinus, een Zeeuwse klipper uit 1901. Dit “bruine vloot” zeilschip had 27 bedden, mocht 50 gasten meenemen en voer in Zeeland. Marinus had een van de eerste gouden sleutels van het Green Key project, voor duurzaam ondernemen. Ik heb dan ook mijn sporen als zeil schipper en gastheer meer dan verdiend.

Vaargebieden waar ik gevaren heb: Zeeuwse Stromen, IJsselmeer/Waddenzee, de Noordzee en de Atlantische Oceaan.

Ik zeil nog steeds, al of niet beroepsmatig, op de Zeeuwse en Zuid-Hollandse wateren, op de Wadden en het IJsselmeer.

Ben goed bekend met de Nederlandse chartervaart waardoor ik de mogelijkheid heb om, samen met u, een schip uit te zoeken en te zorgen dat aan uw verwachtingen worden voldaan.

Ik ben  in het bezit van het Zeilbewijs, Klein Vaarbewijs II en het Groot Pleziervaartbewijs II voor het varen op de Zeeuwse Stromen, Waddenzee en IJsselmeer.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor de mogelijkheden of bel 06-53701796 voor een direct antwoord.